Приложения за мобилни устройства и интернет.

Рексинтегра вече 6 години предоставя професионални технически услуги и разработка на софтуерни системи. Услугите, които предлагаме включват както изготвяне на цялостен дизайн и разработка на софтуерни приложения, така и поддръжка на съществуващи системи. Офисът и центърът ни за разработки се намират в София. Опитният ни екип работи с технологии и продукти като: J2EE, IBM WebSphere Portal Server, Oracle, Drupal, PHP, Sencha Touch, HTML5, CSS3, Alfresco, iPhone/iPad.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008.

Рексинтегра разполага с офиси в София и Шумен и със софтуерни специалисти с напредничаво и творческо мислене, с практически опит в нови технологии и интеграционни проекти, свикнали да работят в екип и да постигат най-добрите резултати. Ние предоставяме софтуерни решения и услуги бързо и икономически изгодно, благодарение на професионалисма на екипа ни, подходящи технологии и практиките за гъвкаво управление, които прилагаме, осигурявайки най-доброто за нашите клиенти.

Защо Рексинтегра?

Ние сме професионалисти в разработката на софтуер и имаме опит в справянето с трудни задачи. Особено важна за нас е ефективната комуникация и затова винаги сме близо до клиента, опитвайки се както да разберем напълно изискванията му, така и да му дадем съвет на база придобития опит и екпертиза. Целта ни е да предоставяме висококачествени решения, които да помагат за постигането на най-добрите резултати.

Ако търсите партньор, бихте се заинтересували от нашата оферта, защото ние сме:

 1. Професионалисти

  Стъпвайки на опита и знанията ни, ние произвеждаме качествен софтуер бързо и надеждно. Инвестираме непрекъснато в подобряване технологичните компетенции на екипа, за да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти.

 2. Ценово изгодни

  Нашите цени са конкурентни на местни и чуждестранни компании.

 3. Гъвкави

  Ние прилагаме Lean/Kanban процеси, за да сме ефективни в нашата работа и да поддържаме прозрачна комуникация – основополагащи елементи за успеха на проектите и добрите отношения с клиенти и партньори.

Нашият опит

Ние сме специализирани в:

Персонализирани софтуерни приложения и поддръжка на съществуващи приложения. Нашите знания и опит включват проекти от следните области:

 1. Набиране на персонал

  • Управление на кандидатите
  • Управление на обявите за работа
  • Интеграция със външни приложения за индексиране на автобиографии
 2. Бизнес процеси

  • Управление на документооборота
  • Управление на бизнес процеси
 3. Връзки с клиенти

  • Управление на клиентите
  • Поръчки
  • Управление на договори

Корпоративен портал с IBM Websphere Portal

Рексинтегра

IBM WebSphere Portal е признат като водещо решение на пазара, използвано както в големи, така и в малки компании. Рексинтегра е IBM Advanced Partner и се занимава с IBM WebSphere Portal от 2007г., помагайки на клиентите да изградят портали, с които да решат сложните си бизнес предизвикателства. Порталът дава възможност за пълно персонализиране на системата според спецификата на процесите в компанията, посрещайки всички нужди на служители и клиенти. WebSphere Portal осигурява сигурен достъп до всички необходими приложения, услуги, информация и социални връзки. Рексинтегра проектира и интегрира глобален портал за компания за подбор на персонал, включена в класацията Fortune 500 на най-големите компании в САЩ. Системата е изградена върху IBM’s WebSphere Portal; тя е многофункционална и многоезична. Порталът обхваща всички вътрешни процеси за обработка и поддръжка на информацията на кандидатите за работа. Изградени са две основни интеграции – със система за автоматична оценка на биографии и решение за управление на оперативните процеси в компанията, състояща се от база данни на всички кандидати и обхващаща всички дейности на консултантите.

Мобилно CRM приложение със SenchaTouch

Рексинтегра разработи мобилно CRM приложение за една от най-старите биотехнологични комапии в света, включена в класацията "Fortune 500" на най-големите компании в САЩ и с над $5 милиарда приходи, занимаваща се с разработка, производство и продажба на биологични продукти за лечение на сериозни заболявания. Целта на проекта бе да дадат възможност на над 1000 търговски представителя да работят отдалечено. Компанията осигури iPad на всеки търговски представител, за да може да използва корпоративни презентации и различни брошури по време на срещите с клиенти, както и да повиши производителността си докато е извън офиса, ползвайки специално създадено приложение за управление на връзките с клиенти. Предизвикателството в проекта бе интеграцията със съществуващата инфраструктура – Oracle CRM on Demand, сериозно решение за управление на връзките с клиенти, което е внедрено на корпоративно ниво, ползващо се като услуга от централата и същевременно интегрирано с други системи. Oracle за момента не предлага мобилна версия на системата, а браузър версията налага определени ограничения, поради което осигуряването на гъвкавост при работа на търговците се осъществи посредством допълнително приложение. Рексинтегра разработи иновативно корпоративно приложение за iPad, което синхронизира данни с Oracle CRM on Demand двупосочно и дава възможност за офлайн работа (по време на път или от места без достъп до интернет).

Бизнес изискванията, които покрива приложението са:

 • планиране на обаждания
 • подготовка за обаждания
 • отчитане и справки за обаждания и срещи
 • отчитане на време

Корпоративен портал с Drupal

Рексинтегра проектира и изгради многофункционален портал за един от най-добрите 10 университета в България. Университетът се нуждаеше от многоезичен портал, на който студентите да откриват цялата информация, от която се нуждаят в процеса на обучението си. Порталът е интуитивен и лесен за употреба и за хората, отговорни за поддържането на актуална информация. Той е интегриран с няколко съществуващи решения – за съставяне на графиците на заниманията и със система, поддържаща информация за преподавателите и техните публикации. Интеграцията позволява данните от тези две системи да се визуализират на публичния сайт на университета.

Мобилно приложение за търсене на свободни позиции с iOS

Рексинтегра разработи мобилно приложение за търсене на работа за компания за подбор на персонал, включена в класацията "Fortune 500" на най-големите компании в САЩ. Приложението е премиерно на пазара на търсене на свободни позиции, кандидатстване и намиране на актуална информация за кариерно развитие. То позволява на потребителите бързо да намират позиции по зададени от тях критерии – ключова дума или търсене по категории – и лесно да сортират резултатите по различни показатели. Приложението също използва локализиращите възможности на мобилния телефон, за да повиши ползите за крайния потребител. Рексинтегра разработи това приложение за iPhone и на ниво услуги, като цялата информация се съхранява в база данни, достъпваща се през REST уеб услуги върху IBM Websphere Application server 8.0.

Управление на автопарк

Решенията за управление на автопарк комбинират устройства, софтуер и системи за следене на превозни средства, поведението на шофьора и много повече. Те ви държат информирани какво се случва и къде, давайки ви възможност да оптимизирате маршрутите и графиците на служителите и да подобрите организацията на целия си автопак. С решението за управление на автопарк на Рексинтегра вие разполагате с пълен контрол и виждате цялата картина от своя компютър, мобилен телефон или таблет. Системата получава и предава данни в реално време, предоставяйки ви информация в момента, в който се нуждаете от нея. Решението, което предлагаме ще улесни взимането на информирани решения, ще ви помогне да идентифицирате евентуални проблеми и да поддържате оптимално ниво на услугите. Решението за управление на автопарк на Рексинтегра предоставя ценна информация като изминат път, разход на гориво, скорост и други важни параметри, за да помогне на отговорниците за автопарка да подобрят продуктивността, да спестят гориво и да повишат безопасността на шофьорите.

GPS проследяване на активи

Знанието за това къде се намират ценни и нужни активи ви гарантира висока продуктивност и ви дава възможност да пренасочите някой, за да избегнете забавяния, както и да вземете бързо решение в случай на инцидент. Системата за управление на активи на Рексинтегра ви дава пълен контрол с възможности за проследяване в реално време. Ние предлагаме решение за локализиране, проследяване и управление на активи, стоки, персонал или посетители. Вие винаги ще знаете къде се намират най-важните корпоративни ресурси – навсякъде и по всяко време. Видимостта в реално време ви дава възможност да подобрите процесите в организацията, сигурността и нивото на услугите, т.е. позволява ви да правите повече с по-малко. Системата е проектирана така, че да използва безжичен интерфейс (GPRS). Ако търсите система за управление на активите за болнично заведение, управление на посетителите или сигурност на служителите, то ние можем да изградим за вас по безпогрешен начин систма, с която случващото ще е по-видимо и измеримо. Системата за проследяване на активи повишава задоволството на клиентите, позволявайки ви бързо да откриете даден служител, намалява вероятността за загуба или кражба. Само ако имате добра видимост в организацията можете наистина да измерите продуктивността и успеха, както и да управлявате бизнеса си ефективно.

Използвани технологии

Нашата фирма предоставя на клиентите ни широка гама от софтуерни услуги използвайки J2EE, Oracle, EAI/webMethods платформи и множество от технологии и програмни езици като: Java, JSP, JSF, Hibernate, HTML, XML, JavaScript, PL/SQL и други. Автоматизация на бизнес процеси, Web сървиси, клиент-сървър включващи разработки на приложения, поддръжката им, интегрирането им с трети приложения, консултиране на място, управление на проекти.

Платформите които използваме са:

 • IBM IBM
 • Oracle Oracle
 • Sencha Sencha
 • Drupal Drupal
 • Apache Tomcat Apache Tomcat
 • Alfresco Alfresco
 • HTML5 HTML5
 • CSS3 CSS3

Контакти

Адрес:
Бул. Цариградско шосе 115 А
София
Телефон:
+359 2 971 12 64
E-mail:
office@rexintegra.com